My story told on a piece of blog

Alpro Shh This is Not M*lk

Din 1980 Alpro este pionier al plantelor, un guru al sănătății și a tot ce e gustos. Iar acestea fiind zise, imposibilul a devenit posibil!

Nu trebuie să renunți la preaiubitul gust de lapte dacă ai în plan să aduci un aport sănătos organismului tău și nici să faci vreun compromis, pentru că Shhh… THIS IS NOT M*LK îți oferă gustul dorit.

Pare imposibil, știu. Doar așteaptă până la prima înghițitură și o să te convingi singur.

Shhh… This is Not M*lk este o băutură vegetală pe bază de ovăz, cu adaos de calciu și vitamina D, contribuind astfel la aportul zilnic din acești nutrienți esențiali. Ba chiar mai mult decât atât, nu conține zahăr.

Să vă mai zic?

Acesta conține calciul necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos. Îl poți adăuga în alimentație dacă vrei o dietă variată, echilibrată și un stil de viață activ.

În plus, nu există doar o singură variantă. Sunt două! Ca toți să fie mulțumiți, cei de la Alpro vin cu: Gustul bogat și cremos al variantei Whole (3,5%) și gustul fin și blând al variantei Semi (1,8%).

Altceva?

Pe lângă tot ce v-am înșirat mai sus, vă mai zic și că Shh This is Not M*lk este bun atât pentru tine, cât și pentru planetă!

Consumul de plante are un impact semnificativ asupra mediului. Cu cât mai multă lume adaugă în meniul zilnic alimente pe bază de plante, cu atât este mai benefic pentru planetă, reducându-se emisiile de carbon.

Contribuie și tu cu fiecare înghițitură!

Related Articles

Vanish Oxi Action

De prea multe ori, petele sau degradarea materialelor ne forțează să renunțăm la hainele preferate prea devreme. Dar dacă vrei

Read More

Gama Swiffer

Îmi place tot timpul să testez produse noi, de ce nu inovative, care promit mereu ceva și stârnesc interesul. Așa

Read More

Alexandra Floarea

content creator

Numele meu este Alexandra Floarea. Îmi place să creez conținut, să inspir, să mă inspir, să scriu și ador design-ul și fotografia. Consider că mereu avem ceva nou de descoperit la o persoană – da, chiar și la noi. Nu sunt genul să spun totul despre mine la prima întâlnire, așa că va las pe voi să mă descoperiți prin ce voi expune aici.

Alexandra Floarea

My personal favorites
Latest reviews
Explore