My story told on a piece of blog

Gama Swiffer

Îmi place tot timpul să testez produse noi, de ce nu inovative, care promit mereu ceva și stârnesc interesul. Așa am descoperit produsele de la Swiffer și vreau să vă spun că sunt super ușor de folosit și îndepărează foarte repede murdăria iar asta mă ajută să câștig timp pentru a supraveghea micul dinozaur, pentru a-l petrece mai mult cu familia. 

Am rămas impresionată de fiecare produs în parte:

Mopul cu cap pivotant la 360 de grade, care curăță oriunde și în locuri greu accesibile, cum ar fi sub frigider, cuptor, canapea, colturi, margini etc. 

Lavetele uscate groase ce rețin praful, părul, murdăria; 

– Lavetele umede care dizolvă murdăria și o rețin, lăsând un miros proaspăt și curat; 

– Pămătuful care captează și reține praful, părul, alergeni de la acarieni, pisici, câini ș.a –  de pe aproape orice suprafață.

 

Noah este ajutorul meu când vine vorba de curățenie, de fapt… ajutorul meu când vine vorba de băgat năsucul pe unde trebuie, dar și pe unde nu.

Related Articles

Vanish Oxi Action

De prea multe ori, petele sau degradarea materialelor ne forțează să renunțăm la hainele preferate prea devreme. Dar dacă vrei

Read More

Alexandra Floarea

content creator

Numele meu este Alexandra Floarea. Îmi place să creez conținut, să inspir, să mă inspir, să scriu și ador design-ul și fotografia. Consider că mereu avem ceva nou de descoperit la o persoană – da, chiar și la noi. Nu sunt genul să spun totul despre mine la prima întâlnire, așa că va las pe voi să mă descoperiți prin ce voi expune aici.

Alexandra Floarea

My personal favorites
Latest reviews
Explore