My story told on of piece of blog

De prea multe ori, petele sau degradarea materialelor ne forțează să renunțăm la hainele preferate prea devreme.

Dar dacă vrei să te bucuri de ele cât mai mult timp, ei bine, am o veste bună!

Vanish Oxi Action Pudră are grijă de hainele care te inspiră să creezi tinute demne de numeroase aprecieri! Este un gel concentrat, de nelipsit pentru prelungirea vieții hainelor tale albe și colorate. Adaugă-l la fiecare spălare și bucură-te de beneficiile lui: îndepărtează petele, previne transferul culorilor, menține albul strălucitor și combate mirosurile neplăcute de pe țesături!

Este un produs pe care am început să îl integrez la fiecare spălare!

Foarte impresionată sunt și de noul gel Vanish Oxi Action! Am aflat că mă pot bucura de hainele mele cele mai dragi la fel de mult cum o pot face după folosirea pudrei Vanish, iar asta e tot ceea ce îmi doream să aud, mai ales că așa pot avea mare grijă de fiecare piesă vestimentară în parte!

Am folosit noul format concentrat la fiecare spălare și sincer, am scăpat de nevoia folosirii altui aditiv!

Vanish Oxi Action Pink dublează viața hainelor colorate, este un format nou ce îndepărtează chiar și cele mai dificile și uscate pete, previne transferul culorilor, combate mirosurile neplăcute și curăță în mod igienic.

 

 

Vanish Oxi Action White redă albul strălucitor și îl menține chiar și după 50 de spălări! În rest, face aceleași lucruri ca și cel roz.

Nu mai are rost să zic că o să îl folosesc obsesiv de aici încolo, nu?

Vizualizari: 31